Loading Events

Ik ben geboren en opgegroeid in Utrecht, Nederland. Voor mijn studie verhuisde ik naar het bruisende Amsterdam. Op papier ben ik MSc in de politicologie met een specialisatie in de Internationale Betrekkingen, maar ik zie mezelf liever als levenskunstenares, yogi, wereldreizigster, schrijfster, ondernemer in de liefde en onbezonnen genieter.

Al snel ontdekte ik dat Nederland te klein was voor mijn dromen. Zo woonde ik op mijn zestiende een half jaar in Amerika, reisde ik op mijn zeventiende in mijn eentje naar Argentinië en woonde ik in Peru en Nicaragua. Elke dag ben ik nieuwsgierig naar nieuwe verhalen, nieuwe mensen en nieuwe culturen. In 2014 behaalde ik mijn diploma als Master of Science in de Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Met mijn diploma op zak besloot ik opnieuw de wijde wereld in te trekken. Ik reisde onder andere naar Miami om yoga lerares te worden. Na een intensieve training heb ik in Latijns Amerika zes maanden fulltime les gegeven.

Na het uitproberen van verschillende manieren om bezig te zijn met mijn lichaam en gezondheid werd ik in 2008 verliefd op yoga. Tijdens mijn eerste les, een Bikram Yoga les in Amsterdam, wist ik dat dit het antwoord was op mijn vragen over lichaamsbeweging. De eerste jaren beoefende ik intensief Bikram Yoga, totdat ik ontdekte ook een interesse te hebben in de spirituele en meditatieve kant van Yoga. Naast mijn studie koesterde ik altijd de wens om een opleiding te doen tot yogalerares, maar de juiste opleiding was nog niet op mijn pad gekomen. Naast Bikram Yoga beoefende ik verschillende yoga stijlen zoals Asthanga Vinyasa Yoga, Hot Power Yoga, Yin Yoga, Iyengar Yoga en traditionele Hatha Yoga.

Na drie maanden yoga lessen te volgen bij Lima Yoga in Peru in 2014 wist ik dat ik de juiste opleiding gevonden had. Vanwege de perfecte combinatie tussen Vinyasa yoga als fysieke workout, met daarnaast ook de meditatieve en Yin yoga kant. Voor mijn 200uur diploma reisde ik af naar Miami waar ik bij Fred Busch Miami Yoga mijn diploma behaalde.

Later zette ik mijn opleiding voort met Fred Busch bij Anahata Yoga in Guayaquil waar ik in februari 2015 mijn 500uur diploma behaalde.

Momenteel werk ik als freelance yoga lerares en geef ik les bij Fit4Free in Amsterdam. Ik ben geregistreerd als 500RYT (Registred Yoga Teacher) bij Yoga Alliance in de Verenigde Staten. Daarnaast ben ik ambassadeur voor All You Can Yoga (https://allyoucanyoga.com/www.charlottejohanna.com) om wereldwijd yoga te verspreiden en mensen te inspireren met het geschenk van yoga.

 

 

 

Liefdemoetjedoen

Organizer

Phone: 0614279935
Email:
Website: Visit Organizer Website

Aankomende evenementen

  • There were no results found.