Loading Events

Met een achtergrond in de online marketing en seo (websites vindbaar maken), voelde ik snel dat ik alleen daarin geen vervulling zou gaan vinden. Maar wat dan? Ergens kantelde er iets en ik besloot een cursus mindfulness te volgen. Ik kon wel een beetje helderheid gebruiken.

Ik merkte hoe mijn gedrag soms ‘onderhevig’ was aan situaties van buitenaf, en ik in die belangrijke momenten soliditeit en zekerheid miste in mijzelf. Hoe zou het andersom zijn, vroeg ik mij af? Om vanuit gevoel, verstand en intuïtie te gaan leven. Van binnenuit. Zo kwam ik bij de Yoga terecht, waarbij je van de grond af aan gaat kijken naar je relatie met jezelf en je omgeving. Hoe eerlijk ben ik tegen mijzelf en tegen de ander? Sta ik wel achter hetgeen ik doe en waarom gaan bepaalde dingen steeds op een bepaalde manier? Ik zocht een diepere laag in mijzelf waarvan ik wist dat die er was, maar waarmee ik destijds het contact niet goed kon maken.

Zo een proces heeft tijd nodig en je ‘moet’ er zin in hebben, maar het is meer dan de moeite waard. Ik ben op een andere manier naar mijzelf en de buitenwereld gaan kijken. Ik voel nu wel dat contact met die diepere laag, als een soort thuis of een rustpunt. Het is nooit af, maar eenmaal een verandering in je manier van kijken en denken gerealiseerd dan kun je niet meer terug.

Na drie jaar begon ik aan de opleiding tot mindfulness trainer (gebaseerd op het yogastelsel) en de opleiding tot natuurcoach. Yoga blijft in de basis gezien de waardevolle veranderingen, verdieping en schoonheid die mij dit heeft gebracht en nog steeds brengt. Ik ben nu zes jaar verder en werk met veel plezier als seo specialist/online marketeer en daarnaast als mindfulness trainer en natuurcoach.

Buitensporig staat voor het banen van nieuwe paden en/of het verdiepen van je eigen (ongekende) mogelijkheden. Waar heb je behoefte aan?

Daphne van Damme

Organizer

Website: Visit Organizer Website

Aankomende evenementen

  • There were no results found.