Loading Events

Mijn naam is Katrien en je vindt me als Life Coach vaak buiten in de natuur van Drenthe. Ik ben mama van een zoon van vijf en woon samen met mijn lief (en zijn kids) in Havelte. Woorden als enthousiast, creatief, ongeduldig, avontuurlijk, beetje gek, warm, tikje chaotisch, behoorlijk eigenwijs en betrouwbaar passen wel aardig bij me.

Creativiteit is belangrijk voor me. En dat kan op allerlei manieren en vormen. Haken, breien, tekenen, knippen, plakken, schrijven, fijn! Verder vind je me vaak buiten in de natuur, waar ik graag alleen wandel of met vrienden en familie op ontdekking ga. Reizen, bergen, zee en woeste natuur doen iets met me dus het ontdekken van nieuwe plekken en landen vind ik heerlijk.

Na 10 jaar wonen en werken in Ecuador ben ik inmiddels drie jaar terug in Nederland. Veel dromen waargemaakt als reisbegeleidster, hostel eigenaar en manager midden in de Andes, organisator van wandeltochten en mooie reizen. En toch gedurende de jaren daar en de wendingen en gebeurtenissen in mijn leven kwam de tijd om terug te gaan naar Nederland.

Gedurende mijn leven heb ik aardig wat grote keuzes gemaakt. Soms hele fijne om mijn dromen te waarmaken, het starten van een hostel midden in de Andes, of het beginnen van mijn werk als Outdoor Life Coach. Ook hele moeilijke, het verbreken van een lange relatie, mijn kind meenemen naar de andere kant van de wereld, het loslaten van werksituaties.

Ik weet hoe het is om te kiezen uit stabiliteit en zekerheid of voor avontuur en spanning. Om te kiezen voor je relatie of toch je eigen pad. Ondernemerschap of toch een vaste baan? Ik heb zeker ook rondjes gemaakt rondom vele rotondes en weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste afslag te kiezen.

Als werkende moeder weet ik ook hoe lastig hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te hebben. Tijd die je hard nodig hebt om te kunnen kijken naar je leven, te reflecteren op hoe het gaat en waar je naar toe werkt. Ik snap hoe het is om moeilijke keuzes te maken, weet hoe lastig het is om écht los te laten, geduldig zijn is soms archhhhh frusterend. Inmiddels merk ik dat niet-kiezen ook een hele mooie keuze is. En hoeveel vrijheid dit geeft.

De afgelopen jaren heb ik zelf deelgenomen aan vele workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan o.a. workshops op het gebied van Mindfulness, Opstellingen, Deep Democracy, Zijnsoriëntatie, Voice Dialogue, Lichaamswerk, Bio-energetica, Loslaten, Human Design, Zweethut en Ayahuasca ceremonies.  Hiernaast heb ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach afgerond en ben ik lid van de Beroepsvereniging Groene Zorg.

Katrien de Jong

Organizer

Phone: 06-52862479
Email:
Website: Visit Organizer Website

Aankomende evenementen

  • There were no results found.