Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste evenementen

Alles wat aangeboden wordt, is geselecteerd door Isa en sluit aan bij haar persoonlijke visie. Mocht je vragen hebben of zoek je iets wat hier nog niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Bedrijven

Willen jullie eens een andere invulling van het ‘dagje op de hei’? Zoeken jullie naar een alternatieve manier om de creativiteit aan te boren? Isa denkt graag mee om een teamuitje, heidesessie of andere bedrijfsactiviteiten op een bijzondere manier in te vullen.

Ondernemers

Ben je ondernemer en wil je graag jouw event, workshop of product aanbieden op Isa Goes Wild, neem dan contact met me op via dit contactformulier of stuur een mail naar hello@isagoeswild.nl

Isa Goes Wild is meer dan een platform, het is verbinding.

Verbinding met de klant, door het aanbieden van persoonlijk geselecteerde events. Daarnaast is het ook een verbinding tussen ondernemers onderling.

Je aansluiten bij Isa Goes Wild betekent onderdeel zijn van een groep gelijkgestemden. Het vormt een ingang naar een nieuwe afzetmarkt , toegang tot de doelgroep. Met elkaar proberen we als een olievlek, gebruikmakend van elkaars netwerk, het bereik van Isa Goes Wild te vergroten.

Alle ondernemers zijn vol passie over wat ze in de markt zetten, maar vaak doen ze dit alleen. Isa Goes Wild biedt de mogelijkheid in contact te komen met ondernemers in hetzelfde vakgebied.

Je aansluiten is gratis, dus vul hieronder het contactformulier in en dan neem ik contact met je op!

Leave a Message