Ik ben Isa

Ik ben Isa

Het leven is te kort
Om niet nu te leven

Onderzoeken
Eindeloos genieten
Minder is meer
De kracht van eenvoud

Isa goes wild!

 

Ik ben Isa en mijn visie is dat het leven een mooiere ervaring is als je af en toe een uitstapje maakt buiten de gebaande paden.

Door jouw nieuwsgierigheid te prikkelen wil ik je nog meer van het leven laten genieten. Ik wil je het onbekende leren kennen en je uitdagen meer uit het leven te halen.

Iedereen heeft diepere verlangens die makkelijk verwaarloosd worden door de waan van de dag. Op mijn eigen pad heb ik simpele dingen gevonden waarvan ik denk dat ze bij kunnen dragen om deze verlangens weer aan te wakkeren. Isa Goes Wild is een verzamelpunt en platform hiervoor.

Isa Goes Wild gaat over bewust je eigen pad volgen. Een uitstapje maken uit de dagelijkse routine, buitenspelen, nieuwsgierig zijn en zingeving.