Natuuryoga in Assen

Wat is er lekkerder dan yoga in de buitenlucht? Natuuryoga (ook wel outdoor yoga genoemd) in het bos geeft een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Je hoort de zang van vogels, je staat met je blote voeten op de aarde en je ademt de zuivere boslucht.

Op een zonnige dag is er niets fijner dan samen met yogadocenten Miraj & Theo het bos in te gaan om en een yogales te ervaren in de natuur. Natuuryoga is de ideale manier om je te verbinden met de natuur.

Vianatuur organiseert deze les in samenwerking met het Duurzaamheidscentrum in Assen. We verzamelen als groepje bij de ingang van het Duurzaamheidscentrum in het Asserbos en wandelen dan naar een grasveldje voor de les.

De outdoor yogales is het een leuke manier om sociale contacten op te doen. We moedigen elkaar aan, leren van elkaar en vaak valt er ook veel te lachen. Kom jij ook gezellig mee doen? Neem gerust ook een vriend of vriendin mee voor deze yogales.

De yogales gaat door bij alle weersomstandigheden. Bij een klein beetje motregen gaat de yogales gewoon door. Het is juist heel fijn om in aanraking te komen met alle elementen.

Mocht het echt hard gaan regenen dan gaat de les gewoon door in een zaal van het Duurzaamheidscentrum.

Wanneer:

Iedere zaterdag!

Locatie

Duurzaamheidscentrum

Bosrand 2
Assen, 9401 SL Nederland

Organisators

Miraj Elschot & Theo Bliekendaal

Telefoon: 0614771309

E-mail: info@vianatuur.nl

Website: www.vianatuur.nl

Aanbieding

10 outdoor yogalessen voor 40 euro.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *