Loading Events

Mireille Groenendijk (1974) en Adri Haring (1966) zijn de initiatiefnemers van La Ferme de Werpin / Ami Outdoor & Aventure.

Onze grootste passie en uitdaging is mensen mee de natuur in te nemen en daar samen te genieten van haar eenvoud en puurheid. De gereedschappen die wij met u kunnen delen zijn twee prachtige verblijfplaatsen, spannende natuuractiviteiten en ons eigen zijn.

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het begeleiden van organisaties en groepen van verschillende samenstellingen en individuele gasten. Daarbij leren we van ieder individu wel iets over ons eigen te volgen pad, waardoor ons eigen proces van bewustwording zich nog steeds dagelijks ontwikkelt.

Door onze levenservaring te combineren met het outdoor werk hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld die de nadruk legt op het begeleiden en ontwikkelen van het persoonlijk inzicht van onze gasten.
De outdoor activiteiten blijken bij uitstek mensen het inzicht te geven van hoe zij in het leven met dingen omgaan. Tegenslag, grenzen verkennen, je rol in een team; het zijn allemaal zaken die heel puur en duidelijk naar voren komen. Vaak blijkt dat onze gasten in een persoonlijk proces zitten wat des te meer benadrukt wordt door er even helemaal uit te zijn en in contact te zijn met de natuur. Doordat wij hier oog voor hebben kunnen we hier extra aandacht aan besteden, en wellicht ook meer diepgang bieden, zodat u mogelijk weer wat wijzer huiswaarts kunt keren.

We bieden arrangementen en maatwerk waar echt zorg aan wordt besteed. Zorg in de kleine dingen zoals het beleg op uw boterham maar vooral ook zorg voor uw veiligheid en welzijn. Wij zijn ons terdege bewust van de verantwoordelijkheid die wij dragen als outdoor onderneming en handelen daar ook naar. Daarom voeren we bij voorkeur nog steeds zelf onze activiteiten uit en werken alleen met mensen die deze zorg net zo serieus nemen dan wij dat doen.

Waar staan we nog meer voor?
Veilig buiten spelen, weer even kind zijn, jezelf mogen zijn, grenzen tegenkomen, ze verleggen en hier dan ‘s avonds bij een kampvuur om lachen en over napraten.

Geen massaproductie maar persoonlijke aandacht en begeleiding!

gezin-2013

La Ferme de Werpin

Organizer

Website: Visit Organizer Website

Aankomende evenementen

  • There were no results found.