Loading Events

Jenny Schreinemachers, ik ben 53 jaar oud. Met Norbert, Lauren en Berend woon ik met heel veel plezier in Cadier en Keer.

Bovenaan mijn bucketlist staat zelfvoorzienend leven in een Spaanstalig land. In een omgeving waarin mensen elkaar zien, horen en daar tijd voor nemen. Daar waar mensen echt contact met elkaar leggen.

Ondertussen ben ik een doorgewinterde coach, een creatieve doener en verbind ik mensen met elkaar. Ik ben een enthousiaste begeleider van mensen die in hun eigen kracht willen komen en zo hun contacten met anderen verdiepen.

Mensen willen hun dromen verwezenlijken, maar weten niet hoe. Steeds vaker vragen mensen zich af: ‘wat wil ik? Hoe kom ik daar? Wat moet ik daarvoor doen en vaker nog voor laten?’ Ik begeleid mensen in hun zoektocht om hun innerlijke drijfveren en hun passie om te zetten in concrete plannen. Wat daarbij vaak helpt is uit de maalstroom te komen van beperkende gedachten en overtuigingen.

Ooit rondde ik Europese Studies af, was ik reisleider in Zuid-Amerika en verdiepte me in relatiebegeleiding, familieopstellingen, personal branding, leiderschap en communicatie.

Mijn omgeving ervaart mij als energiek, open, authentiek en doortastend. Mijn intuïtie en gevoeligheid zie ik inmiddels als kwaliteiten, daar waar ik het vroeger als ballast zag. Ik werk graag samen met mensen die dit waarderen. Daarom is samenwerken met Ineke heerlijk. We zijn dol op het Zuid-Limburgse Heuvelland, we willen de deelnemers daar ook graag kennis mee laten maken. We geloven in de kracht van de intimiteit en de heling daarvan voor deelnemers. We denken dat het klein en intiem houden van de groep een voorwaarde voor succes is. Mijn bijdrage aan de Heuvelland Retreat is individuele coaching, wandelcoaching en de individuele familieopstelling.                                                                    Zo bieden we ook de Ibiza Yoga reizen aan. Kleinschalig met momenten voor verdieping, ontspanning en reflectie.

Jenny Schreinemachers

Organizer

Aankomende evenementen

  • There were no results found.