Loading Events
  • This event has passed.

Een Vianatuurdag voor jezelf!

In deze drukke tijd merk ik dat veel mensen last hebben van stress, zorgen en teveel prikkels. Heb jij ook het idee dat je soms te hard werkt en vergeet om goed voor jezelf te zorgen? Hier heeft Vianatuur een antwoord op: de Vianatuurdagen. Deze dag is helemaal voor jou. Het is tijd om jezelf te verwennen met een dagje gezond. Het programma voor deze dag:

9:00 – 10:00 | Yogales van Miraj

Beweging is de beste manier om ’s ochtends los te komen en klaar te zijn voor de dag. Daarom begint het programma met een yogales. De yogales dient ook om jou het gevoel te geven meer in je lichaam te zitten, zodat je de rest van de dag alles diep kunt voelen en kunt genieten. Door het fysieke lichaam in bepaalde posities te plaatsen word je bewust van jezelf en gaat je energie stromen.

10:15 – 11:00 | Smoothieworkshop

Om de dag kwiek voort te zetten krijgt u een workshop over smoothies. Welke ingrediënten zijn het beste en het lekkerst? Wat voor combinaties zijn er te maken? Hoeveel is genoeg? Op al deze en meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop. Natuurlijk kunt u de smoothies proeven en recepten mee krijgen.

De meeste ingrediënten (kruiden en bessen) die ik gebruik voor in de smoothies heb ik zelf verzameld in de natuur. Ook gebruik ik kruiden die groeien in mijn kruidentuin. Aanvullend gebruik ik verse, biologische ingrediënten afkomstig van de Ekoplaza.

11:15 – 12:30 | Wildplukwandeling

Vervolgens gaan we een wandeling maken in de natuur en verzamelen eetbare planten voor onze wildplukmaaltijd. U leert tijdens deze wandeling welke planten en vruchten er in het seizoen te vinden zijn en hoe u deze zelf ook kunt herkennen. Naast deze leerzame ervaring komt u bovendien in aanraking met de zachte energie van de natuur. Deze verbinding met de natuur brengt je meer in balans.

13:00 – 14:00 | Wildplukmaaltijd

Het is tijd om wat te eten. Je kunt genieten van een heerlijke rauwe, biologische maaltijd. We gebruiken verse biologische ingredienten en vullen deze aan met de ingrediënten die we verzameld hebben in de natuur. Wat wij verzameld hebben in de natuur, zijn de ingredienten voor deze maaltijd. Het is de ideale manier om inspiratie op te doen voor thuis.

14:15 – 15:30 | Massage

De dag is helemaal compleet met een stoelmassage van Ellen. U kunt kiezen tussen een shiatsu of thaise stoelmassage. Terwijl Ellen masseert drinken de andere deelnemers nog een bakje kruidenthee (inclusief healty snack).

15:30 -15:45 | Afsluitingsritueel

We sluiten de dag met een leuke activiteit en na afloop ga je naar huis met een goed gevoel. Wat we gaan doen bij het afsluitingsritueel dat hou ik nog even geheim.

Praktische informatie

  • Een dagje gezond bij Vianatuur en kost € 70,- p.p
  • Minimum aantal deelnemers: 2 mensen.
  • Maximum aantal deelnemers: 4 mensen.
  • In de agenda kunt u zien wanneer de volgende gezondheidsdagen plaatsvinden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vianatuur op 06-14771309 of e-mail info@vianatuur.nl

April 04 2017

Details

Date: April 4, 2017
Time: 09:00 - 16:00
Recurring:

An event every week that begins at 9:00am on Tuesday, repeating until April 18, 2017


(See All)
Cost: €70
Website: Visit Event Website

Venue

Assen – Vianatuur

Dunantstraat 15
Assen, Drenthe 9406 CG Netherlands

+ Google Map

Phone:

0614771309

Visit Venue Website

Organizer

Vianatuur
Phone: 06 1477 1309
Email:
Website: Visit Organizer Website
Tickets are not available as this event has passed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *