Loading Events
  • This event has passed.

Daten in het wild

Wat is “Daten in het wild”? 
We trekken het bos in, waar we overleven met een minimum aan middelen. Door helemaal terug te gaan naar de basis ontdek je in korte tijd dingen over jezelf en de ander. De ultieme combinatie van genieten van de rust van de natuur, buiten spelen en elkaar al doende leren kennen. Aan het eind kan je aangeven met wie jij nog een keer de bosjes in wil duiken.

Onderdelen in het programma zijn:

  • Vuur leren maken – wie weet springt de vonk wel over.
  • Koken op kampvuur – bij het vuur staat een grote kist met ingrediënten. Met een bijl, een mes en alles wat de natuur te bieden heeft bedenk je samen oplossingen om de maaltijd te bereiden.
  • Eigen slaapplek opbouwen – je leert een aantal belangrijke knopen leggen die je meteen kan uittesten bij het opbouwen van je eigen slaapplek voor die avond.
  • Prikkelende en inspirerende oefeningen, spellen en opdrachten – deze triggeren jou om op ontdekkingstocht te gaan en jezelf, maar vooral de andere singles beter te leren kennen. Niet heel zwaar, vooral heel leuk.

Wie begeleidt dit?
De georganiseerde chaos wordt begeleid door trainers Freek & Pascal van Bosmann Bakker en Anne van Blik & Blooz.

Hoe kom ik op de locatie?
Met de auto: na aanmelding ontvang je de precieze locatie. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren en dit is helemaal gratis.
Met de trein: de locatie is het dichtste bij station Nunspeet. Wij kunnen je bij het station oppikken. Na aanmelding kan je aangeven of je gebruik wil maken van onze pendelservice (geen extra kosten).

Waar slaap ik?
Wakker worden met het geluid van de natuur geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Voor mensen die in de buitenlucht willen slapen, zijn er hangmatten en matjes. Wil jij liever in een tent (mannen en vrouwen gescheiden) slapen dan kan dat ook. Jij kiest zelf waar je je op dat moment het meest comfortabel bij voelt.

Kan ik daar douchen?
Er is een douche, maar wilder is natuurlijk niet douchen. Een beetje lichaamsgeur schijnt zelfs heel aantrekkelijk te zijn. Lees hier een pleidooi voor ongeparfumeerd daten.

Kan ik daar Tinderen?
Boeken, tijdschriften, telefoons en andere apparatuur blijven thuis/ worden uitgezet. Na het weekend mag je weer naar hartenlust Tinderen.

Gaat het event ook door bij regen?
Bij regen gaat het event gewoon door. Wij hebben de middelen om ervoor te zorgen dat jij droog kan slapen.

Wat moet ik meenemen?
Je ontvangt na aanmelding een lijst met de mee te nemen spullen. We beschikken zelf over slaapspullen (hangmatten, slaapzakken, matjes en tenten) voor een groot aantal deelnemers. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je een eigen slaapzak meeneemt of niet.

Hoeveel deelnemers zijn er?
We mikken op tussen de 14 en 30 deelnemers. Heteroseksuele singles, hbo/wo denkniveau,
25 t/m 39 jaar.
Wij zorgen voor een juiste balans in de man-vrouw verhouding. *
Bij onvoldoende aanmeldingen wordt het event geannuleerd.

Meeneem korting: Verleid jij een vriend of vriendin om met je mee te gaan, dan krijg je € 10,- korting op jouw inschrijving. Vermeld in het opmerkingenveld met wie je deelneemt.

Uiterlijke datum aanmelden: 19 augustus 2017

Staat jouw vraag hier niet bij?
Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar: info@blikenblooz.nl

August 26 2017

Details

Start: August 26, 2017 @ 13:00
End: August 27, 2017 @ 13:00
Cost: €89
Event Tags:, , , , ,

Venue

Privé bos in Nederland

Soerelseweg 11
Epe, Gelderland 8162 PB Netherlands

+ Google Map

Visit Venue Website

Organizer

Bosmann Bakker
Email:
Website: Visit Organizer Website
Tickets are not available as this event has passed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *