Loading Events
 • This event has passed.

Vierdaagse Wandeltocht in Drenthe

Wandeltocht in Drenthe - Katrien de Jong

Vierdaagse Wandeltocht Drenthe op 09 mei 2017.

Op avontuur met jezelf in Drenthe!

Een wandeltocht van vier dagen dwars door de mooie Drentse natuur.

Voor iedereen die niet heel ver weg wil en wel wil ervaren hoe je een wandeltocht in de natuur kun combineren met bewustwording & coaching.

Wat levert deze tocht je op?

 • Rust, ruimte en tijd voor jezelf.
 • Stilte, waar vanuit je met een nieuw perspectief naar je leven kunt kijken.
 • Nieuwe inspiratie en creativiteit.
 • Een andere manier van keuzes maken.
 • Beweging als je vastzit of juist stilstaan staan als je te hard gaat.
 • Verbinding met de natuur, de mensen om je heen en jezelf.
 • Zelfinzicht en hierdoor meer zelfvertrouwen.
 • Bewustwording van de plek en situatie waar je nu bent.
 • Het zien van de natuur en de mensen om je heen als spiegel.
 • Een stap naar leven vanuit vertrouwen in plaats van angst.

 

Wat gaan we doen?


Dag 1
: Om tien uur wordt je verwacht bij het Hunehuis in Havelte. Vandaag blijven we in deze prachtige omgeving en gaan we o.a. werken met het medicijnwiel. Ieder spreekt zijn of haar intentie uit voor deze vier-daagse tocht tijdens de welkomstceremonie. We verkennen hoe het is in onze huidige situatie en waar we naar verlangen. We wandelen vandaag ongeveer 10 kilometer.

Dag 2: vandaag wandelen we dwars over het Holtingerveld naar het dorpje Uffelte, waar we vannacht verblijven. We maken veel gebruik van de symboliek van de natuur om ons heen. Onderweg is er tijd voor oefeningen in de groep of in tweetallen. In de middag is er gelegen tot individuele gesprekken om zo je proces nog verder te verdiepen. Wandelafstand ongeveer tien kilomter.

Dag 3: Vandaag is een stiltedag, wat betekent dat we de dag grotendeels in stilte zullen doorbrengen. We lopen langs het prachtige ven Brandeveen waar we met mooi weer ook een tijdje zullen blijven. Vanaf het ven lopen we door de velden  naar het dorpje Diever waar we overnachten in een gezellige B&B in het centrum. Wandelafstand ongeveer tien kilometer.

Dag 4: Vanuit Diever volgen we het Drenthepad tot aan de schitterende zandvlakte van het Aekingerzand. Ook vandaag is er weer tijd voor oefeningen onderweg. En we sluiten onze wandeldagen en kijken we wat we vanuit de Drentse natuur mee terug kunnen nemen naar huis. Wandelafstand ongeveer 15 kilometer.

Praktische informatie:

Prijs: 495,00 euro. (Inclusief BTW voor particulieren, exclusief voor ondernemers).
Wanneer: 09/05/17 – 12/05/17
Inclusief: drie overnachtingen, alle maaltijden vanaf lunch op dag 1 tm lunch op dag 4, bagagevervoer, alle groeps- en individuele begeleiding. De accommodatie bestaat uit gedeelde kamers, met twee of meerdere personen.
Waar: we wandelen door het natuurgebied Holtingerveld en door het Nationaal Park Drents-Friesche Wold. Je vindt deze plekken in Zuid-West Drenthe.

Als je interesse hebt, of meer info wilt vul dan je gegevens in via het ticketsysteem!

Voor wie:

Deze wandeltocht is bedoelt voor mannen en vrouwen die graag in de natuur aan de slag willen met persoonlijke vraagstukken. En die houden van wandelen.Iedereen start de vierdaagse tocht met een persoonlijke intentie, een vraag waar je meer duidelijkheid over wilt. Het kan gaan over je loopbaan, een relatiekwestie of bijvoorbeeld een keuze die je wilt maken. We gaan op pad met een kleine groep van maximaal 8 mensen.Omdat het een wandeltocht is ga ik er vanuit dat je fysiek een redelijk goede conditie hebt en dat je in staat bent vijftien kilometer per dag te wandelen.
May 09 2017

Details

Start: May 9, 2017 @ 08:00
End: May 12, 2017 @ 17:00
Cost: €495.00
Event Tags:, , , ,

Venue

Holtingerveld

Havelte, Netherlands

+ Google Map

Organizer

Katrien de Jong
Phone: 06-52862479
Email:
Website: Visit Organizer Website
Tickets are not available as this event has passed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *