Loading Events
  • This event has passed.

Op avontuur met jezelf: NS Wandeling Veluwezoom

NS Wandeling Kennemerduinen - Katrien de Jong - Outdoor Life Coaching

In 2017 wil ik graag meer wandelen en meer van Nederland zien. Want ons eigen land is ook heel erg mooi! Dit wil ik gaan doen door het wandelen van verschillende NS wandelroutes. En jij kunt mee!

Elke derde donderdag van de maand staat er een nieuwe route op de planning. Tijdens deze dagen genieten we van de Nederlandse natuur en kun jij kennis maken met mij en Outdoor Life Coaching. Ook kun je deze dagen vragen stellen over trajecten en de verschillende reizen die er op het programma staan voor 2016.

We beginnen de wandeling allemaal met een persoonlijke intentie en laten ons onderweg inspireren door de natuur en de stilte. Dit door middel van verschillende oefeningen die we tijdens de wandelingen kunnen doen. Er is geen minimum aantal deelnemers, dus het kan zijn dat je een individuele coaching dag hebt of we zijn met een kleine groep.

Op 19 januari is de eerste wandeling De Veluwezoom, genoemd als één van de mooiste wandelingen van Nederland. We lopen die dag veertien kilometer. Neem zelf je lunch mee want we eten gewoon onderweg. Zorg verder voor goede wandelschoenen en kleding afgestemd op het weer.

Een paar dagen voor de wandeldag ontvang je per mail de tijd en lokatie.

Prijs is €50,00 euro. Voor particulieren incl. BTW, voor ondernemers ex BTW.
Als je na deze wandeldag besluit mee te gaan op reis naar Ecuador of een coaching traject te starten dan ontvang je dit bedrag als korting.

January 19 2017

Details

Date: January 19, 2017
Cost: €50,00
Event Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

NS Station
Dieren, Netherlands

+ Google Map

Organizer

Katrien de Jong
Phone: 06-52862479
Email:
Website: Visit Organizer Website
Tickets are not available as this event has passed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *